La carpinteria d’Aluminis SC: molt més que finestres!

Obrir, gaudir i descobrir

Els termòmetres ja ho diuen: és estiu. Ens agrada notar aquesta olor dins de casa: quan estem esperant que arribi l’hora de sopar o quan ens llevem per iniciar la rutina. També ens agrada gaudir de la llum del sol. I que la finestra de la terrassa quedi més oberta que mai.  És estiu i passa ràpid. 

Els dies de més calor, necessitem la llum especial d’aquesta estació per omplir-nos d’energia. Però també necessitem una temperatura agradable.  L’aïllament tèrmic és fonamental. 

Molt més que una finestra

Els tancaments de casa nostra són fonamentals per garantir el benestar durant tot l’any. Les finestres i portes d’alumini permeten mantenir-nos aïllats del soroll de l’exterior, però també ens permeten mantenir la temperatura ideal a l’interior. De fet, cal tenir present que la pèrdua de temperatura interior es deu en un 10-30% als defectes d’aïllament tèrmic de les finestres, afectant directament a la factura energètica. 

Els tancaments, a més, ens han de fer la vida més fàcil a nosaltres i més sostenible al planeta. L’alumini se sotmet a uns tractaments que permeten que no necessiti manteniment i sigui durador. Finalment, cal destacar que es tracta d’un material que es pot reciclar en la seva totalitat. 

Reptes per fer una llar d’ensomni

Una casa a un penya-segat espectacular de la costa catalana: 25 metres de façana que ens permeten traslladar-nos a l’aigua blava del Mediterrani i quedar-nos bocabadats mirant a l’horitzó. Unes vistes així s’han de poder gaudir, també, des de l’interior. I és que el mateix loft de 250 metres quadrats de planta va ser concebut arquitectònicament com un mirador.

Aluminis SC va ser l’empresa seleccionada per fer, per primera vegada, un tancament diàfan de 25 metres: sense parets i sense columnes. A més, havia de ser segur, funcional, estètic i resistent: com tots els productes de l’empresa santcugatenca. L’equip de l’empresa, amb la seva experiència i els seus coneixements, confiava en aquesta novetat. 

Enginy i creativitat: els ingredients bàsics

El projecte requeria d’ajustaments tècnics per fer-lo realitat amb la qualitat que caracteritza Aluminis SC. Dos mesos van ser suficients per aconseguir el sistema de tancament envitrallat caracteritzat pel seu únic plafó que evita la necessitat de parets i columnes. Així, van permetre que es gaudís d’unes vistes netes i fos possible maximitzar l’entrada de llum a tota la planta. 

El sistema de tancaments destaca pels quatre carrils i pel fet que les finestres són elevables. Aquest tipus de corredissa ens permet reduir les pèrdues de temperatura i, a més, garantir que el vent i l’aigua no entrin a l’habitatge per cap dels racons que hi ha a les finestres convencionals. Però també permet oferir als usuaris més comoditat: una finestra d’aquestes característiques compta amb un pes elevat.  És per això que el sistema d’obertura ha de permetre el moviment ràpid i àgil. Les finestres elevables, per la seva maneta lleugerament allargada, es poden obrir, moure i tancar amb un sol dit. 

Un pas endavant pels somnis fets realitat!

 

 

Aluminis SC

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.