La cuina de sempre per picar i compartir acompanyada de grans vins a copes

El repte de Kimo

Després d’haver consolidat el seu concepte de restauració a Lleida i de buscar alternatives d’expansió, Kimo ha arribat a Sant Cugat deixant clar que no s’ha equivocat de plaça. La seva oferta de plats elaborats amb producte fresc de temporada que canvia cada mes sense sacrificar les seves propostes més contundents, com els ous estrellats amb pernil ibèric de gla, realment diferents amb unes delicioses patates fetes al forn, ja tenen cua entre el públic santcugatenc. El nou restaurant ha estat capaç de reconvertir l’antiga fusteria de l’avinguda de Josep Anselm Clavé en un espai de decoració atemporal, prioritzant la comoditat i la gastronomia per sobre de l’estètica. Tot un desafiament per donar-li una volta a la cuina tradicional, un toc de modernitat en format de tapes i platets clàssics per compartir les seves galtes de porc a baixa temperatura, els calamarsets arrebossats, l’arròs amb ceps o el fals risotto amb bolets, tot regat amb qualsevol dels vins de la seva àmplia i seleccionada bodega pensada per gaudir a copes. Més de dues-centes referències que també podem comprar per portar a casa!

 

Tapes i platets per picar acompanyats pels millors vins, entre una selecció de més de dues-centes referències

 

El tiquet mitjà surt per 18 €. La diferencia la marca el vi, amb opcions d’entre 9 € i 1.000 € l’ampolla.

 

Avda. Josep Anselm Calvé, 2 – Sant Cugat

T. 937 306 226

www.restarantkimo.com

@restaurantkimo

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.