27 Jun Vulcano inaugura la temporada de terrassa per àpats i esdeveniments privats
El somni dels dies d’estiu
Un dinar d’empresa, una celebració familiar, una reunió d’amics, una escapada en parella, qualsevol motiu és bo anar a gaudir d’un bon àpat a la terrassa de Vulcano. Inaugurada la temporada més càlida de l’any, el restaurant ha aprofitat el canvi d’època de l’any per introduir nous plats, amanides i sopes fredes i més lleugeres s’afegeixen a la seva carta, més clàssica, on no falten les cinc varietats d’arrossos i el pernil ibèric de gla. Receptes que, sense renunciar al sabor, són aptes per celíacs, un dels seus punts diferencials.
Tant al migdia com a la nit, la terrassa es converteix en un reclam, la il·lusió de compartir taula en un entorn més que agradable alhora que disposar del servei de qualitat que ha convertit Vulcano en un dels referents gastronòmics de Sant Cugat.
La carta, apta per a celíacs, afegeix plats freds i lleugers, ideals per aquesta època de l’any
La terrassa permet personalització, adaptant-la a cada esdeveniment o celebració.
Entre les noves receptes, triomfen l’amanida de quinoa amb verduretes, el ‘mondadito’ de pernil ibèric de gla i la brandada de bacallà.
C/ Mozart 20 – Sant Cugat
T. 935 836 020
Sorry, the comment form is closed at this time.