Les teles a taula, per Natàlia Roca, de Ridox

 

A Ridox ja fa anys, aquest 2023 celebrem el nostre cinquanta aniversari, que treballem amb les teles. Molts ens coneixen per la nostra especialització en cortines i entapissats, però també es ben cert que el nostre ventall de teixits ens permet cobrir totes les necessitats tèxtils de la llar.

I quan s’acosten dates determinades, els nostres tallers dediquen bona part del seu treball en la confecció d’estovalles i tot allò que complementa una taula especial.

 

Disposem d’un gran catàleg de teles a triar; els nostres tallers les adaptaran les estovalles i els tovallons a les dimensions desitjades

 

Hi ha fabricants que ens ofereixen productes completament acabats, però, des de Ridox podem oferir aquella solució diferent, que s’adigui amb les inquietuds de cadascú, amb la decoració de l’entorn.

Quan busquem oferir una imatge festiva, elegant, o bé informal però amb aquell detall que la faci especial, podem triar en un gran catàleg de teles i els nostres tallers ho adaptaran a les dimensions de la nostra taula, tant sigui unes estovalles senceres o bé uns camins de taula per arrodonir una decoració sobre estovalles pròpies. I els tovallons a joc.

 

L’entorn marca la manera de vestir la taula; no és mateix decorar una taula a  una casa rural que a un pis urbà

 

 

A Ridox no oferim els complements que surtin de l’espai tèxtil, però sí que podem ajudar a escollir el marc sobre el qual compartirem aquells àpats i  reunions familiars.

Podem deixar-nos portar pel classicisme dels vermells i daurats, o els quadros escocesos, que sembla que siguin imprescindibles, però molt sovint aquestes opcions o bé no són de l’estil desitjat, o bé volem sorprendre els nostres convidats amb una demostració de gust alternatiu, d’una imatge que possiblement serà més adient pel nostre ambient usual.  Podem ser atrevits i sorprendre amb contrastos creatius.

També hem de tenir en compte l’entorn d’aquestes trobades. No podem vestir de la mateixa manera una taula d’un entorn rural, que en un pis urbà o en una casa unifamiliar. És per això que l’entorn del nostre ambient habitual ha de marcar de manera inequívoca com vestim la taula.

Una opció és adaptar-nos per estil i mides al que ens ofereix confeccionat un fabricant determinat. Un altre és triar, escollir i deixar que els nostres confeccionistes vesteixin la taula i facin els complements. I és que sovint les taules per aquests encontres no tenen les mides habituals.

 

 

Ridox

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.