Mecànic Pizza adapta la cultura italiana a les nostres tradicions

Giro pizza

 

Vivim en una societat a la qual cada vegada li agrada més compartir els àpats. L’aperitiu, les tapes i els platets són bona mostra de l’interès per provar tota mena de plats, de no conformar-se amb un de sol, especialment quan vas a un restaurant. En referència a les pizzeries, a Itàlia aquest costum té nom propi. Giro pizza es podria traduir com a un tour a través de pizzes, on tothom gaudeix provant tantes com tingui la carta. “Aquí, la gent té por a provar coses noves, i quan ho fa per una recomanació nostra queden molt sorpresos”, assegura Andrea, un dels xefs de la casa. Per aquesta raó, la direcció de Mecànic pizza ha decidit implementar aquesta tradició italiana, adaptant-la als nostres gustos, és a dir amb propostes diferents d’altres ofertes de la ciutat, però tenint en compte els ingredients que més ens agrada. Per a il·lustrar aquest costum italià, en una reunió familiar o d’amics es poden arribar a compartir entre tres o quatre varietats de pizzes, com la ‘Funghi e salsiccia’, la ‘Tartufo’, la ‘Violetta’ i la ‘Bufala’, un parell d’amanides, com la ‘Insalata di spinaci’ i la ‘Insalata di rucola’, una focaccia amb romaní, oli d’oliva i sal, i un plat d’embotits i formatges típics, per acabar de tastar una mica de tot, abans d’arribar a les postres, que, a diferència de la resta, venen en porcions individuals. Una experiència rodona, tenint en compte l’ambientació musical d’aquest restaurant, composta de conegudes cançons italianes, ajuda a transmetre la seva identitat autèntica, creant una altra connexió amb el país veí i la seva cultura.

 

“Aquest costum ens permet provar pizzes, que d’una altra manera els clients no provarien, en una experiència sorprenent”.

 

 

Mecànic Pizza

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.