Passamaneria avui, per Natàlia Roca, de Ridox

A molts els sorprendrà, a d’altres els portarà generacions enrere, i els joves probablement descobriran una nova manera d’entendre la decoració tèxtil.  I és que la passamaneria està tornant amb força i els fabricants tèxtils ho van incorporant a les seves gammes i col·leccions anuals.

La passamaneria permet afegir un detall, un aspecte final, creatiu a tots els articles en els quals hi intervé el tèxtil, tant de confecció, com d’entapissats, com decoratius. Ens permet ampliar les possibilitats de combinació, amb la particularitat de poder convertir un espai en un ambient  per exemple Art Decó o pel contrari trencador i extremadament actual.

 

 

La gran varietat de trenes decoratives, brodats, serrells, elegants o atrevits, borles, cordes i un llarg catàleg en el qual els fabricants deixen volar la imaginació, permeten introduir tant sofisticació com finals diferents a cortines, plegables, coixins, entapissats, i tot allò que la imaginació vulgui.

Si, podem recrear estils barrocs, amb passamaneria carregada de daurats i serrells, però també podem recollir la cortina de l’apartament de platja amb una adient corda trenada. O buscar ambientació rústica, o introduir petits tocs que converteixen una cortina en un objecte en què es reculli la creativitat.

 

 

A Ridox ja fa més de cinquanta anys que treballem amb passamaneria, cert que molt sovint d’una manera clàssica, però és aquesta experiència en la utilització i combinació de passamaneria i la més extensa gamma tèxtil, la que ens permet un assessorament adient.

A la botiga de Sant Cugat o al nostre Showroom de Vilanova i la Geltrú, us podem ajudar a combinar les teles amb aquell detall de passamaneria. Tant val fer-ho sobre l’elecció d’un coixí, com per finalitzar unes cortines.

 

 

 

 

Ridox

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.