Professionals del món de la festa creen sinergies per oferir els seus serveis complementaris

Que no falti de res!

 

Has d’organitzar un esdeveniment i no saps per on començar? Necessites vestir de cerimònia a la família, pentinar-vos per a l’ocasió, decorar i personalitzar l’espai de la celebració, encarregar un bon càtering, retratar aquest instant inoblidable? Si continues llegint trobaràs la solució, perquè et desvetllem l’equip de professionals de Sant Cugat i Rubí que han decidit sumar sinergies per oferir un servei global, sense que falti de res. A Nova Núvia trobaràs el vestit ideal de núvia, comunió i convidada, gràcies a l’expert assessorament de Cristina, que també té ull per escollir el millor complement perquè l’esdeveniment de la teva vida surti perfecte. Deixar-se “mimar”. És el consell de l’equip de Manolo Guillén, el saló de perruqueria i estètica que és tot un referent a Sant Cugat. Els catorze professionals que el formen estan preparats per pentinar-te, maquillar-te i cuidar-te amb els tractaments més innovadors del moment, en una experiència única.

 “La decoració de l’espai, personalitzada segons la celebració, també pot  marcar la diferència, fent que aquell dia sigui realment especial”, assegura la fundadora de La Festa, Arantxa. En aquest local emblemàtic trobaràs tota classe d’articles per fer realitat la festa que has imaginat.

El càtering és un altre element clau perquè tot surti rodó, viure el moment amb il·lusió. Mil Fulls, la petita pastisseria artesanal, natural i personalitzada de Maria, s’ha especialitzat en la creació de pastissos i dolços adaptats a tots

els públics, tant pels més llaminers, com pels més healthies. Moments dolços per a recordar. D’això també s’encarrega Carme de Olazábal, fotògrafa especialitzada en retrat i reportatge, capaç de documentar els fets i les emocions de la forma més creativa i professional durant el dia de l’esdeveniment, amb un servei de sessions prèvies a la celebració.

 

D’esquerra a dreta: Maria (Milfulls), Arantxa (La Festa), Cristina (Nova Núvia), Carme de Olazábal, i Chus, Sara i Vicky (Manolo Guillén).

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.