Residencial Benet Cortada, habitatges únics desenvolupats per Solvia a Sant Cugat del Vallès.

Benet Cortada

Solvia està desenvolupant una nova promoció d’habitatges a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), al barri de Volpelleres, una zona consolidada propera al centre de la ciutat. Disposa de bons accessos per carretera, autopista, així com d’estació de ferrocarrils a 5 min, amb tot tipus de serveis i equipaments.

AMPLIS HABITATGES

La promoció està formada per habitatges de 3 i 4 dormitoris amb 2 i 3 banys, totalment exteriors, amb terrasses. Ofereix també places d’aparcament i trasters. Residencial Benet Cortada forma part d’una urbanització que disposa d’àmplies zones comunes: jardins i piscina comunitària.La superfície mitjana dels habitatges de tres dormitoris és de 93 m2útils interiors, i la de quatre, de 102 m2 útils interiors.

Pel que fa als preus dels habitatges d’aquesta promoció, hi trobem tres dormitoris des de 376.000 euros i quatre dormitoris des de 392.000 euros. La finalització de les obres està prevista per al juny de 2018.

Tots els habitatges tenen acabats de primera qualitat i instal·lacions d’alta eficiència energètica. Per exemple, la promoció disposa de calefacció per gas natural, instal·lació completa de climatització per conductes i sistema de ventilació amb recuperador de calor i sistema de producció d’aigua calenta sanitària mitjançant plaques solars, a més de porta d’accés blindada, pintura plàstica llisa fins i tot a la cuina, fusteria interior lacada, armaris encastats modulars amb interiors folrats, i cuines moblades amb mobles alts i baixos de gran capacitat, taulell de cuina de Silestone de gamma alta i electrodomèstics de primera marca.

OPCIÓ DE PERSONALITZACIÓ

Solvia és conscient que els habitatges actuals no sempre donen resposta a les necessitats dels consumidors, i que en l’actualitat l’oferta d’habitatges nous s’ha d’adaptar a aquestes necessitats. La vocació de la companyia és acompanyar els seus clients per oferir-los oportunitats reals d’adquirir l’habitatge que desitgen.

A més, Solvia dedica un gran esforç a oferir un servei de qualitat i amb una clara orientació al client. Per això, la companyia ha introduït criteris i pràctiques de gestió més moderns i innovadors en el sector immobiliari i intenta conèixer molt millor els seus clients, ser més a prop d’ells i de les seves necessitats, i també reforçar el seu assessorament personal.

Precisament, en algunes de les promocions d’obra nova –com a Residencial Benet Cortada– Solvia ha començat a proporcionar un servei d’opció de personalització. El client participa en el disseny de la seva nova llar: pot triar diverses opcions de materials,colors o acabats. Se li ofereix l’opció de tenir cuines obertes o tancades, com també la possibilitat d’ajuntar habitacions, ja sigui a la sala d’estar o entre elles, per aconseguir espais més amplis.

Tota la informació sobre Residencial Benet Cortada està disponible a www.solvia.es. Per conèixer-ne més detalls, pots contactar amb els assessors personals de Solvia a través del telèfon 902 112 134.

Solvia és una companyia immobiliària que duu a terme la seva activitat a tot el territori nacional. Des de 2011 Solvia ha gestionat més de 3.400 habitatges, molts dels quals ja estan acabats i pràcticament venuts. En l’actualitat, Solvia està gestionant 79 promocions amb més de 2.800 habitatges. Tots aquests projectes residencials estan repartits en diferents ciutats del país com ara Madrid i Barcelona, però també a València, Sevilla, Gijón i Pamplona, és a dir, principalment zones consolidades en les quals la recuperació immobiliària comença a prendre forma.

Residencial Can Benet de Solvia en Sant Cugat Residencial Can Benet de Solvia en Sant Cugat

Peu de foto principal: Residencial Benet Cortada és una promoció de 24 habitatges de 3 i 4 dormitoris amb 2 i 3 banys, situada a Sant Cugat del Vallès. La promoció disposa de zones verdes i piscina comunitària.

Residencial Can Benet de Solvia en Sant Cugat  Residencial Can Benet de Solvia en Sant Cugat

Existeix l’oció de personalizació del habitantes.

 

Solvia

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.