Sports & Landscape revoluciona els exteriors amb elegància i sostenibilitat

Gespa decorativa d’última generació

 

Sports & Landscape fa un pas innovador en consolidar una aliança comercial amb SYNLawn, una associació estratègica que porta a Sant Cugat la distingida qualitat i sostenibilitat de la gespa artificial decorativa del major fabricant estatunidenc, líder a nivell mundial.

El showroom de l’empresa fundada per Ignasi Senabre disposa d’un mostrari complet dels productes i tecnologies pioneres d’aquesta marca, coneguda per utilitzar materials sostenibles de base biològica, com la soia i la canya de sucre. Aquesta gespa sintètica no sols destaca per la seva estètica impecable, sinó també pel seu compromís amb pràctiques sostenibles.

La presència de SYNLawn en el mercat català i espanyol representa una fita en el compromís de Sports & Landscape per oferir opcions avantguardistes i respectuoses amb el medi ambient en l’àmbit de la gespa artificial decorativa. Aquesta nova incorporació al seu catàleg de productes i serveis, capitanejada per Marta Marin, reforça la posició de l’empresa com a líder estatal en la transformació d’exteriors, fusionant estil, sostenibilitat i qualitat inigualable. “La nostra missió és distribuir i instal·lar gespa artificial decorativa en projectes de jardineria pública i residencial, hotels i oficines, de primer nivell”, apunta Marin.

Després de més de 30 anys d’experiència en la indústria de la gespa artificial, Ignasi Senabre i Marta Marin van fundar Sports & Landscape en 2017, brindant solucions per a usos esportius, lúdics i decoratius. Pioners en la instal·lació de camps de futbol de gespa artificial sostenible, l’empresa contribueix al desenvolupament continu de solucions sintètiques segures i circulars.
Amb elles, s’alinea als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

 

 

 

Sports & Landscape

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.