T’agrada la decoració? Per Marta Tobella, de Sacum

Sis errors típics a evitar 

Partint de la idea que la decoració no és alguna cosa transcendental, si realment t’agrada i vols evitar els típics errors, t’interessa seguir seguint aquest article. Si no, tot és lícit!, t’animo a passar pàgina.  

  1. En canviar-te de casa, no reciclis els mobles antics. És molt arriscat. No han de quedar ni massa petits ni massa grans, sinó en proporció al nou espai.
  2. No tinguis por a posar una gran catifa a la sala. És un complement infal·lible que vesteix i aporta calidesa. 
  3. Col·loca totes les bombetes de la mateixa intensitat. Jo prefereixo les de 2,700 K, perquè són molt càlides. Però si prefereixes un altre tipus de llum, cap problema, sempre i que sigui homogènia a tota la casa.
  4. Unifica colors. Pintar les parets d’un color diferent de les portes és antiquat i empetiteix l’espai. Una premissa:  davant el dubte, tot blanc! 
  5. No cal enamorar-se de la taula del menjador. Escull una pràctica i funcional, on càpiguen les cadires. Les millors són les de quatre potes i les rodones.
  6. Un somier i matalàs massa alts? La suma dels dos elements no pot superar mai l’alçada de la tauleta de nit. No cal fer un salt en anar a dormir!

I per acabar, un últim consell: en decoració, la simplicitat és un valor. 

 

 

Si busques guanyar espai i donar un aire actual a la teva casa, unifica el color de parets, portes i altres elements de fusta. 

 

 

Sacum

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.