Warique ressalta per la qualitat de la cuina i el tracte del seu propietari.

Excel·lent

Crítica gastronòmica amb el Dr. Josep Maria Corominas

 

En quechua, un warique és un lloc on la gent torna a menjar els seus plats ben cuinats, sense gluten. A Sant Cugat, trobem un restaurant amb aquest nom que també destaca pel tracte excel·lent de Teo, el seu propietàri. No coneixia la cuina nikkei, una interessant fusió de la gastronomia peruana amb la japonesa, i em va sorprendre per la varietat, originalitat i laboriositat dels seus plats casolans. Vaig provar diferents entrants com l’anticucho, empanada de cor de bestiar macerat amb ají – un ingredient que fan servir molt -, ceviche amb cítrics i moniato, konichiwà, o maki cruixent amb salmó caramel·litzat, i uramakis amb peix mantega i salsa chimichurri. Per continuar, els bao butaniku, o pa japonès amb chicharrón, que és una mena d’entrepà amb un interessant contrast de textures, i yakisoba amb yakimeshi, és a dir una combinació de fideus amb arròs molt gustosa. De postres, mochis (gelats) de festuc i mango. I per beure, un tastet de cervesa peruana i japonesa, que va arrodonir la fusió. 

 

La cuina és casolana i sense gluten, amb una màxima atenció al detall. 

 

 

Warique

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.