Crítica Gastronòmica amb el Dr. Josep Maria Corominas: apassionat «del bon menjar i millor beure»

“A Sant Cugat la proposta gastronòmica del Brau és única”

Després de tastar el menú de degustació del Brau m’aventuro a assegurar que a Sant Cugat no hi ha cap restaurant que ofereixi una proposta gastronòmica similar. M’ha sorprès molt agradablement descobrir aquest local lluminós, de càlida decoració, i amb una terrassa molt atractiva per gaudir quan comença el bon temps. També m’ha agradat veure la seva cuina, oberta al menjador, d’on surten els plats de la seva original carta. Dona confiança i t’entren ganes de tastar-los tots! Les receptes estan elaborades amb ingredients que en combinar-los s’aconsegueix potenciar cada un dels seus sabors, com les ostres amb perles de llima, o l’oliva esferificada amb bitxo, dos aperitius tant atractius com refrescants. Els plats principals es basen en la cuina de tota la vida amb el toc creatiu de María Espín, la seva xef, que els hi dóna una volta de modernitat realment admirable.

La cuina de tota la vida amb un toc de modernitat de María Espín és sorprenent

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.