La doctora Enriqueta Pérez de Policlínic Torreblanca, líder a Espanya d’Invisaling®.

L’ortodòncia d’avui

 

Invisalign®, també conegut com l’ortodòncia invisible, és un sistema ortodòntic, que produeix el moviment de les dents amb una successió de fèrules, pràcticament invisible i amovible. Tot el tractament es dissenya a partir d’uns registres inicials del pacient, amb un programa molt avançat que permet corregir qualsevol problema de maloclusió i alineació dental. Entrevistem a la Dra. Enriqueta Pérez Ripollès, que passa consulta a la Clínica Dental del Policlínic Torreblanca. Amb més de 3.000 casos tractats, figura com especialista líder a Espanya d’aquest tipus de tècnica, que ha suposat tota una revolució en el món de l’ortodòncia.

 

La doctora Enriqueta Pérez Ripollès ha estat guardonada amb el màxim nivell ‘Invisalign® Diamond II Apex’.

 

Qui pot seguir un tractament Invisalign®? Invisalign® està indicat en nens, adolescents i adults. Personalment, atenc pacients des dels vuit anys fins als setanta-vuit anys, i també persones que porten corones, ponts, implants o que els hi manca alguna peça dental. Són molts els avantatges de seguir aquest tractament ortodòntic, tant per estètica com des del punt de vista fisiològic, ja que una funció masticatòria correcta ajuda a la nostra bona salut integral.

 

Quins avantatges destacaria d’Invisalign® en comparació a altres tipus d’ortodòncia? En primer lloc, es tracta d’un tractament més estètic i còmode pel pacient, amb unes fèrules pràcticament invisibles que es retiren per menjar i per a la higiene bucal. Per un altre costat, no interfereix en el parlar, evita nafres i irritacions, i és totalment indolor.

 

 

“Una funció masticatòria correcta ajuda a la nostra bona salut integral”.

 

Alguna altra raó per triar aquest tractament? Aquest programa ens permet planificar el tractament complet des de l’inici i veure quin serà el resultat final en la visita inicial. Tenint en compte la seva duració, d’uns divuit mesos de mitjana, té un cost relatiu i no comporta complicacions derivades. Es tracta de l’ortodòncia d’avui.

 

 

“Es tracta d’un tractament que evita nafres, és indolor i no interfereix en el parlar”.

Grup Policlínic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.