Confortermic confirma el boom de les xemeneies de gas i estufes de pellet

Escalfa la teva casa en un clic

 

Tot i que bona part dels santcugatencs amb cases unifamiliars segueixen preferint la xemeneia tradicional per escalfar la seva llar, les vendes de les seves homònimes en gas i les estufes de pellet creixen a bon ritme. Així ho confirma Abel Rodero, el propietari de la botiga de Coll Fava, Confortermic, on exposa les últimes tendències en totes les variants. Si les xemeneies amb llenya segueixen sent l’opció més romàntica i ecològica, els cremadors de bioetanol i les elèctriques, tot i que no són adients per a escalfar els espais i necessiten una altra font de calor complementària, incorporen un disseny i unes prestacions per a crear ambient, que les ha convertit en veritables objectes de desig. Ara bé, la demanda de xemeneies de gas i estufes de pellets és la que més creix, gràcies també a la seva tecnologia, que ha permès reduir el seu manteniment i programar-les amb un sistema via wifi i bluetooth per controlar el funcionament des d’una aplicació de mòbil. “D’aquesta manera pots començar a escalfar el teu segon habitatge abans de marxar el cap de setmana i trobar-lo a una temperatura perfecta quan arribes amb la família”, garanteix Abel. Confortermic dóna servei tant al client final com a professionals, ja sigui interioristes, com arquitectes i constructores, per a projectar la climatització de tota mena d’espais, des d’habitatges, fins a hotels, locals comercials i altres llocs de treball.

 

Abel Rodero és expert en climatització ecològica i està especialitzat en la venda, instal·lació i manteniment de xemeneies, estufes i calderes.

page8image32019712

La tecnologia i el disseny s’han posat d’acord per a oferir productes de grans prestacions tèrmiques amb un toc decoratiu.

 

Confortermic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.