Boix Interiorisme renova aquesta casa considerant les necessitats del client

Reforma integral a Altafulla

 

L’origen de la reforma d’aquesta casa d’Altafulla va ser un estudi detallat de les necessitats de la família que havia d’instal·lar-se. Partint d’aquesta premissa, Boix Interiorisme va crear els plànols, va dissenyar els mobles i l’estètica global i va distribuir els espais de la forma més funcional. El resultat és una reforma integral que compren aspectes globals com la pelleteria, les instal·lacions, el parquet sintètic i fins i tot el revestiment de l’escala.

La cuina és de Santos (Boix Interiorisme és distribuïdor oficial a la zona alta) i destaca per la seva pulcritut. Tant els mobles com el taulell de cuina són blancs i les parets, revestides amb paper pintat amb textura, també aporten un plus de calidesa. El contrast el posen el sòl de roure i altres detalls en fusta en el moble alt suspès.

 

 

El saló també genera una elegant combinació entre blanc i marró. L’ampli finestral inunda l’espai amb llum natural, potenciada pels tons blancs dels sofàs, el moble de calaixos, la catifa i les parets. La taula central i el revestiment de roure on queda suspesa la televisió aporten un suggerent contrast cromàtic.

 

 

El dormitori incideix en l’estètica minimalista en tons clars. I introdueix com a colors diferenciadors el gris del paper pintat, i el blau dels coixins i els llençols del llit. Tant el capçal, lacat en blanc, com l’armari estan dissenyats a mida per Mobles Boix.

 

 

Els banys, un per planta, llueixen amb mobles fets a mida, terres amb una estètica distingida i altres acabats que defineixen una obra de qualitat en tots els elements, incloent-hi l’escala, revestida en fusta sintètica molt resistent, denota una personalitat pròpia, i la barana, en negre, un altre atractiu, que es reprodueix també a la porta d’entrada o les aixetes.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.