Clorawfila presenta una autèntica festa pels sentits

Una manera més sana de gaudir la xocolata

La percepció dels sentits s’aguditza i immediatament la boca se tomple de saliva pensant en el deliciós tast que m’espera.

Clorawfila és una casa que elabora pastisseria lliure de gluten, que no conté proteina d’ou, sucre refinat ni lactosa i, en l’elaboració de xocolates, usa el procediment Bean to bar (de la fava a la rajola) sota l’etiqueta del comerç just.

Obro la capsa de fusta on hi ha tres varietats de bombons. Una amb praliné d’avellana ecològica (de gust molt intens i textura finament granulada), una segona amb crema de vainilla (de gustos ben mesclats i un final lleugerament àcid), i l’última amb xocolata negra i gelea de taronja (on destaca inicialment l’acidesa de la taronja, suavitzada a mesura que es va fonent la xocolata).

Quan delecto els sentits amb una trufa de cacau pur, destaca rapidament l’amargor del cacau en pols que la recobreix.

La barra bombó de quicos amaga dins d’una cobertura de xocolata una crema cruixent i trufada que, en mastegar-la, va alliberant la salabror del blat de moro torrat. Són com petites espurnes de sal que brillen entre la mescla de xocolates.

Finalment, em disposo a tastar els tres pastissos crudivegans, cuits a una temperatura máxima de 42 °C, sota la filosofia del Raw Food. Tots tres tenen una textura forca lleugera.

El primer és de xocolata i coco, cobert d’una capa de cacau en pols i una mica de festuc triturat que apareix com una nota final de tast. El segon s’assembla a una mousse de fruits vermells sota una capa de melmelada de gerds i reposat damunt una base flonja de fruits secs. L’últim excel leix en la barreja quasi insuperable de xocolata i avellanes.

Tot plegat, una festa pels sentits sota la meravellosa omnipresencia de la xocolata presentada en múltiples formes.

 

 

 

 

Clorawfila

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.