Coixins. Sempre imprescindibles. Per Natàlia Roca, de Ridox

Complements imprescindibles. Això són els coixins. Per molt confortable que sigui tant el sofà, la butaca, la cadira, o el nostre llit, la presència dels coixins ajuden a convertir aquests en elements desitjats. Sovint, quan des de les imatges relatives a la decoració es mostren els coixins, aquests sempre estan ben col·locats, ben farcits, impol·luts, creant una imatge estèticament perfecta. Però la realitat domèstica, la del dia a dia, és ben diferent. Aquests coixins del sofà, els dels llits, sembla que tinguin vida pròpia, i és que és el complement perfecte per acompanyar l’arrauliment, per compensar la posició, per incrementar el confort. Només els de les cadires, sovint fixats amb uns curats llaços, queden al seu lloc. I els quadrants del llit? Acompanyen la lectura, les sèries de TV i les xerrades amigues.

Sí, els coixins semblen els parents petits de la decoració de la llar, però acaben sent els grans protagonistes imprescindibles de la nostra comoditat. I és per això que a Ridox sempre li hem volgut donar la importància que es mereixen. La nostra trajectòria de més de cinquanta anys oferint solucions tèxtils, ens permet tractar amb tota classe de teixits, i sabem de la importància que té no només la forma, les dimensions, la tela, sinó també la idoneïtat del farcit. I és que també és aquest farcit el que farà que el coixí compleixi amb la seva finalitat.

 

 

I a l’hora d’escollir la tela, a Ridox, tant a Sant Cugat com a Vilanova, podem trobar aquella que més s’escaigui per coordinar-ho amb allò que tenim a casa. No cal deixar-se portar sempre per allò que ja és fet. Un coixí fet a mida, amb la tela escollida, amb el farcit desitjat, ens farà la millor companyia.

I pensem que els coixins també tenen el seu lloc a l’exterior, ara que començarà el bon temps, i quina sensació pot ser millor que una migdiada en una hamaca a l’ombra. A Ridox també tenim solucions tèxtils per a l’exterior.

 

 

 

 

Ridox

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.