Gemma Pueyo, emprenedora, fundadora de Glam Beauty Studio

“En el món de l’estètica l’empatia contribueix a l’experiència positiva i l’èxit de l’establiment”

 

Per a culminar un projecte personal, és important aprendre d’altres professionals. Gemma Pueyo va adquirir els coneixements pràctics del món de l’estètica gràcies a una aventura com a franquiciada d’una empresa del sector, que la va ajudar a entendre les necessitats de les seves clientes, a identificar les tendències del mercat i a desenvolupar una mentalitat emprenedora a prova de riscos. Parlem amb l’ànima mater de Glam, el nou estudi de bellesa de Sant Cugat per a deixar-se assessorar i cuidar per les millors mans, que de segur es convertirà en un referent a la ciutat.

 

 

A Sant Cugat feia falta un espai com Glam?

El nou beauty studio cobreix totes les necessitats que jo com a usuària sempre he trobat a faltar a la ciutat. Un espai amb estil, on sentir-se bé, gràcies als protocols de les millors marques del panorama actual.

De quines marques estem parlant?

Natura Bissé, Meseostetic, Aroms Natur, totes elles són les firmes d’alta qualitat que, pel meu coneixement de Sant Cugat i del seu mercat, encaixen molt bé.

Estètica, medicina estètica, nutrició. L’oferta és global!

Glam ofereix una gamma integral de serveis. És un centre 360º, que abraça tots els aspectes relacionats amb l’estètica i el benestar, amb una àmplia varietat de serveis facials, corporals, i de nutrició.

Quin tipus de tecnologia incorpora?

He apostat per a oferir tractaments personalitzats gràcies als equips més avançats i homologats, com Indiba o LPG.

En el sector de l’estètica l’equip humà també és un valor

Durant aquests dos anys de rodatge, he aconseguit consolidar un equip d’esteticistes que continuen en el projecte. Aquest fet ha estat fonamental per a decidir donar el pas.

Per què és tan important el tracte personalitzat?

Com a usuàries d’estètica, totes tenim necessitats diferents. Per assessorar un tractament, primer s’ha de saber escoltar i entendre a la clienta. Crec que per crear una experiència positiva l’empatia és essencial. I aquest és el meu gran valor diferencial.

 Sempre parlem de dones o també hi ha protocols per a ells?

És una realitat. L’home cada vegada es cuida més. I a Glam, com no podia ser d’una altra manera, tenim tractaments exclusius per a ells.

Alguna altra novetat que ens puguis avançar?

Estem treballant un programa de tallers. Una de les meves inquietuds és afavorir la interacció i participació entre les assistents. M’interessa la idea de compartir l’interès per aquest món tan apassionant, de construir una gran comunitat.

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.