Crítica gastronòmica amb el Dr. Josep Maria Corominas

“Els bunyols per emportar del Sabàtic són com els que feia la meva iaia”

En aquests temps que corren resulta difícil anar al restaurant, com ens agrada. Per aquesta raó, i no perdre el costum, demanem que ens portin el menjar a casa. La darrera experiència ha estat de la mà del Sabàtic, restaurant que coneixem prou bé i, tal com imaginàvem, ens ha sorprès gratament, amb un packaging, original i ben cuidat, i una oferta, tan variada i atractiva com és habitual, amb la seva interessant carta de sempre amb entrants, plats principals i postres per a escollir. Per començar, l’Olga i jo hem compartit les braves casolanes, amb pell i en el seu punt de salsa, els bunyols, molt bons i gens farragosos, com els que em feia la meva iaia, i el babaganoush, exòtic amb un punt de cítric molt original. Com aplats principals, hem tastat la deliciosa pita de xai amb salsa de iogurt, el steak tartar de vedella, del qual sóc molt fan, amb anxoves i les seves torradetes, el tataki de tonyina amb piparres i festucs, tot un espectacle!, i la costella Sabàtic, cuita a baixa temperatura amb sàlvia, soja i mel, tan melosa que es desfeia a la boca. Per acabar, ens hem llançat a les seves famoses quenelles, un cremós de xocolata negre 72%, amb pa, oli, i sal Maldon, un caprici per recordar sempre.

En definitiva, un molt bon sopar a casa, amb la comoditat de no haver hagut de cuinar, que ens va deixar ben tips i molt satisfets, com es podia esperar.

 

El packaging cuidat i original ha permès una experiència pròpia del Sabàtic, sense haver sortit de casa.

 

Sabàtic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.