Crítica gastronòmica amb el Dr. Josep Maria Corominas

Una caixa de degustació molt llaminera

 

La pastisseria Gluttons (traducció lliure de golafre) em va fer arribar a la meva consulta pediàtrica una caixa de degustació plena de productes dolços amb un aire típicament nadalenc, que ja he tingut l’oportunitat de tastar. Vaig començar pel torró de fruita de la passió presentat en forma de cilindre de xocolata negra amb una textura ratllada que recorda la d’un tronc. Un cop mossegues la cobertura, l’interior ens descobreix una trufa cremosa que deixa aflorar unes notes fruitals de maracujà.  El torró trufat d’acabat llis i brillant de color lleugerament daurat, em va descobrir una pasta cremosa de xocolata al 70%, de gust suau però intens. També era potent el sabor del cacau en pols que duia la caixa per fer unes tasses de xocolata desfeta, ideals per a les tardes fredes d’hivern. Es dissol molt fàcilment, deixant una textura agradable, sense cap grumoll. Agrupats en una fila de sis petits quadrats, vaig poder degustar uns polvorons en els quals destaca l’ametlla, sense emmascarar un fons de canyella i llimona.  I per acabar, uns divertits bastons de galeta, que recorden als típics caramels de Nadal blancs i vermells, però que en aquest cas són d’una textura similar a les pastes de te, amb un gust final de vainilla. Ha estat un tast molt llaminer!

 

 

Les cobertures de xocolata dels torrons descobreixen diferents sabors i textures en el seu interior

 

Les caixes de Nadal de Gluttons són ideals per a regalar.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.