El cafè d’especialitat que revolucionarà les oficines

One more… coffee

 

El cafè d’especialitat, o specialty coffee, és el tipus de cafè amb el qual tot amant d’aquest plaer mil·lenari hauria de començar a estar familiaritzat. I és que la segona beguda més consumida del món després de l’aigua, amb més de mil milions de tasses diàries consumides, és més desconeguda del que creiem.”Per gaudir d’un bon cafè el més important és la matèria primera” assegura l’expert i fundador de la marca One more, Albert Vallhonrat.

Lluny de les alternatives comercials de tota la vida, Vallhonrat aposta per la qualitat i sostenibilitat del cafè d’especialitat. Per això, només comercialitza cafè en gra de la varietat aràbiga, amb una puntuació de més de 80 punts sobre 100, atorgada per un tastador certificat (o Q Grader), segons els estàndards de la Specialty Coffee Association.

 

 

Basats en aspectes com l’aroma, el sabor, l’acidesa, el cos, els defectes i la dolçor, entre altres paràmetres, els cafès de One more tenen una traçabilitat que permet rastrejar la procedència de cada producte, des del país d’origen, fins a la regió  i el nom de la finca cafetera,  a més a més de la subvarietat aràbiga, procés d’elaboració artesanal, i notes i data del torrat, en un sistema d’informació capaç de millorar l’experiència final. “Una vegada tenim els ingredients assegurats, l’elaboració és igual d’important”, explica Vallhornat des del showroom on realitzen cursos de formació per a baristes, on aprenen a moldre el gra i a calibrar les màquines, entre altres habilitats matemàtiques bàsiques i decoratives per fer ressaltar el seu caràcter naturalment aromàtic, dolç i suau.

En el marc de la seva aposta prèmium pel cafè d’especialitat en cafeteries i restaurants, One more ha començat una expansió en el món de les oficines, com a proveïdor d’equipaments i productes, per a traslladar aquesta experiència a la feina. Una revolució que acaba de començar!

 

Els cafès de One more només contenen gra de la varietat aràbiga i tenen una puntuació de més de 80 punts sobre 100, d’acord el sistema internacional d’avaluació de qualitat.

 

Perquè no té defectes de qualitat a camuflar, el cafè d’especialitat no necessita sucre.

 

One More

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.