«L’hivern és la millor època per regalar tractaments d’estètica», Dr. Oriol Vernetta

“Regalar bellesa als éssers estimats és una bona opció”

“Recordo el dia que una dona jove em va venir a veure plena de nervis i de ganes d’operar-se de rinoplàstia. Tenia un gran complex des que era una adolescent i feia mesos que estalviava. Però, just després de posar data per a la intervenció, va perdre la feina i va decidir posposar-ho. Aquell Nadal, sabent la il·lusió que tenia la seva filla, els seus pares em van trucar i li van regalar la cirurgia”.

Com aquesta, hi ha moltes històries que expliquen què s’amaga darrere d’una cirurgia o tractament d’estètica. Malgrat que sovint encara es considera una frivolitat, cal empatitzar amb les persones que se sotmeten a qualsevol tractament estètic, doncs “solucionem malestars molt personals provocats per un problema físic, un complex que pot ser greu en alguns dels casos i es pot resoldre amb facilitat”, recorda el doctor Oriol Vernetta. El cap de la nova Unitat de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica a l’Hospital Universitari General de Catalunya, té clar que la seva especialitat tracta la salut i el benestar de les persones i no dubta a aclarir que “als pacients que venen a la consulta amb la pretensió d’operar-se com qui va a comprar-se un vestit nou, tot i que no n’hi ha gaires, els convidem a replantejar-se la seva intenció”. Malgrat això, hom sí que pot abordar l’estètica com a regal, tant per a un mateix com per a la seva parella o qualsevol ésser estimat, especialment els procediments de medicina estètica. A més, l’hivern és una bona època per portar a terme els tractaments que impliquin làser o radiofreqüència, o una intervenció quirúrgica que requereixi l’ús de faixa, com l’abdominoplàstia o la liposucció, sense oblidar les tècniques bàsiques de bellesa davant les festes com són les vitamines o el Botox. “De tant en tant, és important fer-nos un bon regal, sempre molt gratificant per les dues parts”, assegura el doctor Vernetta. Aquest Nadal, regala doncs estètica.

 

“Quan una persona regala un tractament de bellesa a una altra, normalment la parella, filla o germana, em diuen que ho fan perquè s’ho mereix”. Doctor Oriol Vernetta.

 

La cirurgia estètica tracta la salut i el benestar de les persones, més enllà de l’aspecte físic.

 

Dr. Vernetta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.