Pòquer de Poliform

Zentrum aposta per la mono marca italiana per arribar a un públic més ampli

“Nosaltres no venem mobles, sinó un concepte integral.”

Amb aquesta contundència Josep Boix defensa la seva nova aposta amb la que ha enlluernat la Via Agusta de la ciutat comtal. La recentment inaugurada Flagship store de Poliform compta amb un espai contemporani per mostrar les noves tendències d’aquesta marca global que, més enllà de les limitacions temporals i les modes, es vertebra en la qualitat i la coherència dels seus productes.

“Teníem moltes cartes a la mà, però Zentrum ha volgut apostar-ho tot per aquesta firma italiana, amb un ventall exclusiu i versàtil de mobles, materials, revestiments, acabaments, llums, i elements d’estilisme”, explica el fundador de l’empresa que compta amb un equip de treball de prop de deu persones, entre interioristes especialitzats en les diferents àrees de l’habitatge i altres professionals, cohesionats tots ells per donar el servei més eficient tant al públic final, com a arquitectes i prescriptors, que suposen els seus clients, dels quals prop d’un 85% són locals.

La versatilitat de Poliform és potser un dels valors que Zentrum ha volgut destacar en aquest espai viu i dinàmic on el client pot decidir escollir el marbre d’una taula de menjar exposada per dissenyar el revestiment de la seva cuina, per exemple, o optar per l’entapisat de les cadires escollides amb la tela del capçal del llit també d’exposició que ha vist a la primera planta del showroom.

La imaginació és l’únic límit pels projectes d’aquests ambassadors del bon disseny, que també viatjen arreu del món, com a les Bahames, de la mà de l’interiorista Jaime Beriestain o a Tanger.

Zentrum Barcelona

www.zentrumbcn.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.