Els nous plats sense fums de Sabàtic marquen una temporada creativa i suggerent

Quatre receptes per a sentir

Com succeeix a la majoria de les cuines innovadores i creatives, aquesta temporada la carta de Sabàtic incorpora quatre noves i suggerents receptes, que no deixarà a ningú indiferent. Es tracta de tres plats principals, creacions que combinen diferents productes de temporada, tant locals com exòtics, de manera que els sabors es confonen i potencien entre si per igual, i un postre igualment original, amb la xocolata com a ingredient estrella. Les noves propostes s’elaboren de manera casolana, fent servir tècniques tradicionals, com la de la pasta de raviolis, com més avançades, en el cas de les liofilitzacions de textures, per exemple. Una cuina actual i de molt nivell per començar a gaudir en el pati interior d’aquesta casa de poble reconvertida de l’agradable plaça Pep Ventura, on el restaurant també disposa d’una àmplia i còmoda terrassa.

 

Tècniques tradicionals i innovadores es combinen per crear receptes originals i úniques

 

Ganache de xocolata negra amb un crumble d’avellana, gelee de taronja i gallega de cafè.

 

Ravioli de temporada amb col i Idiazabal fumat amb el seu acompanyament de verdures deshidratades, banyat amb sopa d’all i ceba.

 

Papada de porc ibèric amb vieires sobre crema de carabassa especiada amb carxofes confitades i xips de nyamera.

 

Plaça Pep Ventura, 6 – Sant Cugat

T. 608 911 590

www.sabaticsantcugat.com

@sabaticsantcugat

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.