Els viatges genuïns i únics d’Abel Calvet, fundador d’Ocoa Travel

“Viatjar menys i millor”, aquest és el lema del fundador d’Ocoa Travel, Abel Calvet. Com a assessor i creador de viatges exclusius, que emocionen i ensenyen per igual, en aquesta edició ens proposa una petita selecció de destins ideals per les pròximes escapades. Perquè és una realitat que ens passem la vida somiant en viatjar a algun lloc concret, i quan arriba el moment, ens adonem que no sabem si és la millor època per anar-hi.

 

Entre les premisses més útils, l’Abel ens recomana tenir en compte el clima i les festes populars o altres interessos turístics, però sobretot “molta planificació, curiosament hi ha destins en llista d’espera d’un any per l’altre”, ens assegura.

 

 

Pels pròxims mesos, podem començar a imaginar-nos una visita a Nova York, la ciutat que mai dorm, màgica i fascinant en qualsevol moment, durant la primavera és especialment agradable, com també ho resulta anar al paradís, és a dir a relaxar-nos a les aigües cristal·lines de les Maldives, després de passar, perquè no, pel luxós Dubai, deixar-nos impressionar per la seva arquitectura ultramoderna fins al cel i gaudir de la seva vida nocturna.

 

 

Una altra idea pot consistir a contemplar el renéixer de la vida en un exquisit ryokan al Japó, la floració dels cirerers, o Sakura, un espectacle d’una infinita bellesa natural per a un viatge més sensorial, o un safari pel desert australià, més exòtic i igualment fascinant, sense deixar de visitar les seves ciutats cosmopolites, com Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth, Adelaide i Gold Coast. Però si t’agrada el turisme gastronòmic, Perú disposa d’una de les cuines de fusió més importants del món, alhora que podràs gaudir de les increïbles panoràmiques al Valle de los incas o l’enigmàtic Machupichu. La primera decisió és sempre teva, un cop defineixis el teu viatge ideal, l’Abel s’encarregarà de la resta: els hotels més exclusius, les experiències més fascinants, la contractació dels guies més experimentats, les vivències més espectaculars, res, tot el que calgui per a dissenyar-lo a mida.

 

 

 

 

Ocoa Travel

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.