Emestudio reforma una casa del 1917 recuperant tot el seu encant

Hora de pati!

Reformar un habitatge amb una història familiar darrere requereix una gran dosi de sensibilitat. Aquesta és una de les principals raons per les quals Alejandra Pérez Ribosa va escollir Mobelia – Emestudio. “Les preocupaba mucho cómo quería la cocina, uno de los espacios a los que yo doy más prioridad”, comenta la propietaria d’aquesta casa unifamiliar que pertany a la família del seu marit des de principis de segle XX. “Vam entendre que la cuina tenia que fer d’unió de les diferents zones de la casa, fent-la funcional a l’hora que estètica”, explica l’arquitecta Anna Alier. Quan a l’estètica es va optar per un estil slow home, natural i tranquil, aprofitant la llum natural que entra a dolls pel gran finestral que l’estudi d’arquitectura i interiorisme va obrir per poder aprofitar el pati exterior, un altre dels protagonistes indiscutibles del projecte, que originalment donava servei a la casa i després d’una primera reforma als anys 70 es va decidir separar de la mateixa. Les plantes i arbres s’integren a la decoració del interior marcada per l’austeritat i el passat, amb peces i elements d’herència com l’escala que conecta amb el pis inferior, on es troben les dues habitacions que comparteixen vestidor i sala de bany, en una distribució molt encertada.

 

La cuina conecta les diferents peces de l’habitatge, que combina elements decoratius d’herència amb mobles de Mobelia, com el sofà de la sala, les cadires del menjador i l’escriptori de fusta.

 

Alejandra Pérez amb les arquitectes Purificación Gutierrez i Anna Alier, de Mobelia Emestudio. “Su sensibilidad me dio mucha confianza”.

 

L’estil slow home va ser suggerit per Julia, la filla dels propietaris que, com a bona estudiant d’arquitectura es va involucrar molt en el projecte de reforma.

 

www.mobelia.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.