Gonu il·luminació aporta solucions lumíniques de disseny als projectes d’interioristes

Llum decorativa

L’especialització s’ha tornat una eina imprescindible en molts sectors empresarials. En el cas de l’interiorisme i la decoració, cada vegada és més habitual que els professionals confiïn el disseny de la il·luminació als experts en aquesta matèria. Després de més de dues dècades en el mercat, Gonu il·luminació s’ha convertit en l’aliat imprescindible per a portar llum als diferents projectes. Des de la part conceptual, fins a la instal·lació i el subministrament del producte, sigui de fabricació pròpia, a Vaporetto Il·luminació, com de les marques nacionals i internacionals disponibles, Gonu il·luminació assessora de manera global, atenent la funcionalitat i l’estètica de cada proposta, perquè aquesta quedi integrada en el disseny de l’espai. “L’objectiu és crear ambients lumínics tenint en compte les necessitats i el gust del client final”, explica Cristina Romero, al capdavant del departament de projectes de l’empresa familiar. El lighting design, terme anglosaxó amb el qual es coneix aquesta especialitat, és imprescindible per a aconseguir espais òptims, tant interiors com exteriors, sigui per a treballar com per a gaudir-los.

La il·luminació ha de quedar integrada en el disseny de l’espai.

Les làmpades proposades en l’avantprojecte es van substituir per unes boles prismàtiques translúcides de fabricació pròpia, a Vaporetto Il·luminació.

 

El repte d’un dels darrers dissenys lumínics de Gonu il·luminació va consistir a omplir l’espai d’una escala oberta de vuit metres d’alçada. 

 

El pla d’il·luminació presenta la ubicació dels punts de llum en els diferents ambients.

Gonu il·luminació

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.