Guia per anar de compres per a la casa i no equivocar-te. Per Marta Tobella, de Sacum

Si durant aquestes festes vols aprofitar per a renovar la casa, aquí et deixo algunes recomanacions que et poden servir.

Pren la mida entre el sofà i la taula de centre. Perquè no resulti ni massa gran ni massa petita, i evitar haver d’aixecar-te cada vegada que has d’agafar o deixar algun objecte, haurà de tenir una distància d’entre 50 i 60 cm.

T’has enamorat d’un mirall? El meu consell és que no el posis ni al final d’un passadís ni davant el llit. Aquesta última opció és molt poc recomanable segons el Feng Shui per un tema d’energies que no conec en profunditat, però estèticament tampoc funciona.

 

Per a un restyling del dormitori, et deixo aquestes idees més concretes:

 

  1. Vesteix el llit amb cobertors llisos – el blanc mai falla -, i dona-li color amb els coixins i un plaid. Per a cobrir els peus, es venen fundes específiques que funcionen molt bé. I si has de canviar el somier i et decantes per un canapè, millor els entapissats que els de fusta o polipell.
  2. Evita posar una estanteria amb llibres o altres objectes damunt del llit i opta per un prestatge baix per darrere d’aquest. És una recomanació més segura, igualment vàlida pel sofà.
  3. Si has de comprar tauletes de nit, millor que siguin iguals. La simetria funciona bé, aporta ordre i harmonia al dormitori. I si trobes unes tauletes auxiliars o vetlladors amb un sol peu i tauler rodó, millor que les que estan dissenyades com a tal.
  4. Jo també prefereixo deixar buida la paret que hi ha darrere el llit, però pots posar un quadre descentrat per trencar la simetria que hem aconseguit amb els altres elements, donant-li un aire més natural i flexible.

 

 

El llit és el protagonista del dormitori. Vesteix-lo amb colors neutres i llisos i dona-li color amb coixins i un plaid.

 

 

 

Sacum

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.