PIC·NIC: La nova proposta per a emportar del restaurant Sabàtic pels caps de setmana

PIC·NIC a casa sona bé

És diumenge, fa bo i les terrasses estan plenes. És hora de fer l’aperitiu i també d’anar a buscar el menjar per a portar. Un PIC·NIC a casa sona bé: el nou servei de delivery del Sabàtic per no haver de cuinar ni fer res, només obrir l’apetit, això és co- sa de cadascú. El restaurant arranca la temporada amb una nova proposta per adaptar la seva filosofia de compartir al voltant d’una taula a la tendència imperant del tot per a emportar. “La nostra cuina està molt lligada a l’experiència global del restaurant, per això hem pensat en els plats ideals per a replicar aquesta experiència a casa”, explica la seva propietària. Així, la nova carta, operativa de divendres al migdia, fins diumenge i festius, inclou clàssics del Sabàtic, com l’ensaladilla russa o la costella, i molta brasa!, els arrossos per a compartir s’emporten tot l’èxit, i el pollastre rostit amb farigola i romaní és una alternativa al tradicional pollastre a l’ast a tenir molt en compte. Els entrepans gourmet, entre els quals destaca la focaccia de porchetta amb maionesa, són ideals als vespres i per acabar, el cheesecake de mascarpone i xocolata és tot un espectacle. És l’una del migdia i la cuina del Sabàtic està en el seu moment més àlgid. Famílies senceres s’acosten a la finestra des d’on s’escapa l’oloreta cridant l’atenció dels transeünts, mentre els menys planificadors s’aturen a preguntar si encara són a temps d’encarregar el seu PIC·NIC.

 

La carta de PIC·NIC substitueix la proposta actual de delivery del Sabàtic per a una nova experiència. El nou servei funciona de divendres a diumenge i festius.

 

 

Els arrossos a la brasa per a compartir en família són tot un èxit. Cal fer les comandes amb temps a la web, sabaticsantcugat.com, perquè volen!

 

PIC·NIC

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.