Les solucions d’Aluminis SC

Quan es tanquen les portes de casa

El dissenyador Robin Mathew afirma que el “disseny és on la ciència i l’art arriben a un punt d’equilibri”. Trobar els tancaments perfectes per gaudir de la llum de l’exterior i, a la vegada, aïllar-nos del fred, la calor i el soroll, és possible si comptem amb una marca de confiança.

Aluminis SC és una empresa dedicada a fusteria d’alumini que va néixer a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) fa més de 30 anys. Des d’aleshores, l’equip format per més de 20 persones ha treballat per tal d’aportar les solucions ideals per a totes les llars, oferint tots els productes possibles on l’alumini és una solució ideal.

Finestres amb personalitat
La llum del carrer entra per les nostres finestres, però no sempre volem que la temperatura de fora afecti al caliu de la nostra llar ni que el soroll trenqui l’harmonia de casa nostra. És per això que disposar de finestres que ens permetin millorar l’eficiència energètica i insonoritzar casa nostra és fonamental per tal de viure amb el màxim confort.

Pel que fa a les finestres, Aluminis SC ha estat nomenat fabricant i distribuïdor oficial de Technal, la marca líder internacional. Aquest fet és un aval de la constància d’Aluminis SC i de la qualitat de la tasca realitzada durant més de tres dècades. La marca Technal disposa d’un centre d’assajos on neixen les innovacions que superaran els nivells de qualitat exigits per la normativa a tots els mercats del món. A més, hi suma el disseny i la cura en els detalls, juntament amb una àmplia varietat d’acabats.

La pau del nostre jardí o terrassa
La primavera comença a deixar-se notar amb un lleu augment de les temperatures. És per això que hem de començar a pensar com estar més còmodes al nostre jardí o a la terrassa. Aquells espais que, durant l’hivern, deixem de banda per gaudir-los al màxim durant la primavera i l’estiu.

Les pèrgoles d’alumini són una solució ideal. Es tracta d’un material lleuger, resistent i inoxidable perfecte pels nostres espais exteriors. A més, es poden personalitzar i adaptar al disseny de casa gràcies a la possibilitat de triar entre els diferents acabats i colors. Finalment, cal destacar que les pèrgoles d’alumini permeten modificar la superfície de la pèrgola sense que hi hagi un cost addicional elevat.

Sense insectes i amb menys pols
Si hi ha quelcom que ens agrada i que necessitem durant els mesos estivals és, precisament, obrir les finestres de casa. Tot i això, no volem obrir les portes de casa nostra als insectes i la pols de l’exterior. Les mosquiteres són una opció que ens permetrà gaudir de l’aire fresc de l’exterior i, a la vegada, mantenir-nos més aïllats dels agents externs que hem mencionat. Aluminis SC disposa de diversos tipus de mosquiteres per adaptar-les a les nostres finestres i, a més, fer-les còmodes per a nosaltres.

Aluminis SC

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.