L’osteòpata David Ponce confia a Aluminis SC l’aïllament de la seva clínica

“Al pacient se’l comença a tractar des que entra per la porta”

Si existeix un osteòpata mediàtic, que els mitjans de comunicació estimen quasi tant com ho fan els seus pacients, aquest és David Ponce. Doctor en osteopatia per la Universitat de Barcelona, va formar part de la primera promoció de fisioterapeutes i osteòpates d’Espanya, especialitat cada cop més demandada per la seva qualitat preventiva de la salut.

La seva clínica homònima del carrer Brusi en un local originalment quadrat, es va dissenyar de forma que l’espai recorda una mena de passeig per la columna vertebral, amb tres elements fonamentals: el bambú, el micro ciment i la fusteria d’alumini. “Aquest últim és bàsic, ja que l’aïllament del soroll és un aspecte clau en el benestar dels nostres pacients, als qui comencem a tractar des que entren per la porta”. ALUMINIS SC és l’empresa de confiança d’aquest professional de la salut, tant pels tancaments del seu centre, com de la seva llar. “Treballo amb ells amb total tranquil·litat i els recomano, tant per espais professionals, com per residències privades, la seva feina feta amb sentit i afecte fa que, sense saber per què, tothom s’hi senti a gust”.

Gràcies a l’experiència de prop de quaranta anys de servei en el sector, ALUMINIS SC confia amb l’aval de Technal per oferir disseny, confort i funcionalitat.


Com passa amb l’osteopatia, la prevenció és la millor solució per evitar inconvenients a l’hora d’aïllar una construcció. ALUMINIS SC és sinónim d’eficacia: seguretat, durabilitat i facilitat de manteniment són els valors que completen el seu servei global.

Aluminis SC

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.