Natt t’acompanya amb els tractaments capilars més naturals

A l’hivern, cuida del teu cabell

 

Tot i que és a l’estiu quan el cabell pateix més, el sol, el clor de les piscines i l’aigua de mar el resequen, el tornen trencadís, és a l’hivern quan ens hem de preocupar de cuidar-lo. Natt t’ajuda amb els tractaments ecològics més avançats, personalitzats segons cada tipus de cabell. “Ara és el moment d’hidratar-lo en profunditat, de tornar-li el seu aspecte saludable, controlar la caiguda i el brillo”, explica Natalia Blanqué. La propietaria del saló de bellesa més orgànic de Sant Cugat, amb un àmpli ventall de xampús, mascaretes, acondicionadors i altres tractaments el·laborats a partir d’ingredients naturals, ens invita a reflexionar sobre la idea de cuidar-se: “La dieta i l’esport són indispensables per sen- tir-se bé, però a l’hora de pensar en l’estètica, el cabell és el gran oblidat”, adverteix. En referència als tractaments facials i corporals, Natt també dispona d’una cabina completa on es duen a teme des de depilacions, fins a neteges de cutis, exfoliacions, massatges, manicures i pedicures, entre d’altres, per a una experiència de bellesa més global. I com a última recomanació, Natàlia ens anima a començar a cuidar-nos ja, “no cal esperar”.

 

“La dieta i l’esport són indispensables per sentir-se bé, però a l’hora de cuidar-se i de pensar en l’estètica, el cabell és el gran oblidat”.

 

 

 

Totes les línies dels productes de les exclusives i sostenibles Aveda, Kevin Murphy, Philip Martin’s i Wherteimar s’exposen a la venda.

 

 

Natt

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.