KÉIK by TATI advoca per una rebosteria d’alta qualitat per encàrrec

Els pastissos més romàntics

 

Enamorada de les tradicions, la pastissera que hi ha darrere de la marca Kéik By Tati valora la importància de transmetre la cultura dels pobles, especialment la gastronòmica. En aquest àmbit, aquesta artesana de la rebosteria formada a les escoles Hofmann i l’Atelier, va decidir fa prop d’un any muntar el seu propi obrador al barri de Sant Francesc, on se la pot veure de dimecres a diumenge treballant en qualsevol de les masses que fa a mà, en apropar-se a l’aparador on s’exposen els pastissos que fa per encàrrec. Tot i que la Sacher, el carrot cake, el tiramisú, el cheese cake, les bandes de fruita o els tortells de nata són dels més populars, el pastís de te matcha, el red velvet, les galetes i els bunyols figuren entre altres dolços que prepara segons demanda. La personalització és el valor diferencial del servei que Kéik by Tati ofereix a un ampli ventall de clients, atrets també pel bon equilibri entre la qualitat dels ingredients de proximitat i de temporada que fa servir i el preu dels seus productes, que es poden adaptar a tota mena d’intoleràncies, amb opcions sense gluten o lactosa, per exemple. La passió i l’esperit perfeccionista amb els quals la Tati treballa les seves creacions engloba una filosofia basada en l’afecte per les persones i els seus costums, respectant el valor de l’artesania, el repòs i les coses ben fetes. Una romàntica de la rebosteria en tota regla.

 

 

 

La bona relació qualitat-preu és un dels reclams dels pastissos i altres dolços 100% artesanals.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.