Ocoa travel recomana viatjar fora de temporada per gaudir dels destins més atractius

Experiències exclusives

 

Ocoa travel és l’agència adient pel viatger que aspira a gaudir del destí com si fos un nadiu més. El seu fundador, Abel Calvet, emfatitza els avantatges que té viatjar durant els mesos alternatius a les vacances d’estiu, de Pasqua o de Nadal. “Com més tranquil·litat, menys aglomeracions turístiques i més calmat sigui el lloc a visitar, l’experiència es torna més exclusiva i especial”.

 

 

Viatjar fora de temporada millora exponencialment l’oferta de serveis, siguin hotels, guies, entrades a espectacles o places aèries o de creuers. El Japó, les Maldives o les illes gregues són alguns dels destins més reclamats pels seus clients, però hi ha molts altres ideals com l’arxipèlag infinit d’Indonèsia, amb opcions per a tots els gustos, o els allotjaments exclusius a la Patagònia argentina i xilena després de gaudir d’impressionants paisatges, majestuoses glaceres i l’encant de la tardor en la seva màxima expressió. Altres opcions inclouen un exclusiu creuer pel Nil, abans de conèixer altres ciutats històriques d’Egipte com Luxor i Assuan, o bussejar pel Mar Roig, un passeig amb pluja per l’exòtica Sri Lanka,  i una escapada per descobrir la màgica naturalesa de Costa Rica  o la diversitat ètnica i cultural de l’acolorida i salvatge Colòmbia.

 

 

 

Des d’Ocoa travel reivindiquen la importància de la figura de l’assessor de viatges, per la cura amb què dissenyen els itineraris i la passió que imprimeixen a cada experiència, assolint resultats únics i irrepetibles, com ens recorda Abel: “El viatger excepcional requereix un servei excepcional. Per això proposem descobrir el món amb una altra mirada, mostrant l’autenticitat de la cultura, la natura i la tradició del destí escollit”.

Fundada a Sant Cugat a finals de 2004, Ocoa travel s’ha consolidat com l’agència de viatges de luxe referent a Barcelona. No és casualitat que entre els seus proveïdors destaquin Six Senses Hotels, Four Seasons, Hyatt, Revent Seven Seas Cruises, Belmond Hotels, Rosewood Elite, Aman Hotels & Resorts, Small Luxury Hotels, Hotel Thompson Madrid o El Celler de Can Roca. Recentment, ha arribat a Madrid, escollint l’exclusiu Club Alma per rebre els seus clients.

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.