Parlem de cirurgia i medicina estètica … A la primavera! Per Oriol Vernetta

 

El cirurgià plàstic i doctor especialitzat en medicina estètica Oriol Vernetta reparteix el seu temps entre la seva consulta privada a la clínica Diagonal de Barcelona i la de l’Hospital General de Catalunya Grupo Quirón Salud, i el projecte La Nueva Cirurgía Estética que comparteix amb altres professionals de la seva branca de Catalunya. Es confessa apassionat de la seva feina i diu que el que més li agrada és fer que les persones se sentin millor amb elles mateixes.

 

La primavera és una època ideal per a les cirurgies corporals perquè quan arriba l’estiu anem més lleugers de roba i no volem que se’ns vegin les cicatrius. Per això, s’han de fer tres mesos abans. És durant aquesta estació quan més cirurgies de liposucció, abdominoplàstia i cirurgies de pit fem. Altres intervencions recomanables són els liftings de braços i de cames, ja que també necessiten bastant de temps per cicatritzar bé i obtenir uns resultats definitius.

En liposuccions, un dels tractaments més indicats de la temporada, la tendència actual persegueix una definició més natural, deixant enrere l’acabat d’alta definició, amb contorns corporals de tipus atlètic, més tonificats, i sovint artificials, tan de moda en els últims anys. La naturalitat en els resultats i unes pautes de manteniment més accessibles expliquen la nova demanda de la cirurgia tradicional, tot i que fem servir la mateixa tècnica.

Com a novetat, aquesta temporada hem incorporat un tractament corporal no quirúrgic basat en la radiofreqüència ablativa i la radiofreqüència nano fraccionada, dues solucions molt efectives per tractar la flaccidesa de la panxa i de les cuixes.

No obstant això, quan la cirurgia és el procediment més indicat pel pacient, nosaltres recomanem fer-la quan el seu pes corporal és l’ideal o el més estable possible. D’aquesta manera aconseguim uns resultats desitjats i duradors a llarg termini.

En referència a la medicina estètica, a la primavera creix la demanda de bòtox, estimuladors de col·lagen i altres tractaments clàssics per rejovenir la pell. Després de l’hivern, volem fer bona cara, tenir una pell més lluent.  A l’abril, la flor comença a sortir!

 

 

Naturalitat i personalització

Aquesta és la base de la filosofia del doctor Oriol Vernetta. L’especialista en cirurgia plàstica, reparadora i
estètica concep la qualitat de cada intervenció des de la primera consulta fins al resultat final, sense descuidar
un servei postoperatori igualment personalitzat per a una recuperació satisfactòria i feliç. Els seus tractaments combinen la seva experiència de més de dotze anys amb la tecnologia més puntera del moment.

 

Dr Vernetta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.