“Per llepar-se els dits.” Crítica gastronòmica amb el Dr. Josep Maria Corominas

Ubicada a Rubí (a 10 minuts de Sant Cugat), la Favela Burger és un local que sorprèn en tots els sentits. Nascut fa sis anys, arran d’un somni entre dos socis, es tracta d’un restaurant atípic, d’ambient familiar i amigable, d’una decoració informal, que simula una favela de Brasil. Les parets, plenes d’inscripcions i dibuixos que han anat fent els clients, formant part d’una escenografia que inclou roba estesa de costat a costat.

La seva especialitat són les hamburgueses (smash burgers), fetes amb carn de proximitat (Vic), a triar entre black angus, criolla (porc), pollastre, o pulled pork, i acompanyades de pa artesà cuit al forn. Tot i que tenen interessants opcions vegetarianes i sense gluten, nosaltres hem provat una de les seves clàssiques, la Cabra loca, de black angus, cuinada al punt, molt tendre, acompanyada de formatge de cabra, ceba caramel·litzada i salsa Bull. A continuació, ens han deixat parats unes costelles de porc amb salsa barbacoa, elaboració de la casa, un xic picant, tan tendres que es desfeien a la boca. Realment, per llepar-se els dits!

Finalment, i abans de tastar un excel·lent limoncello per activar la digestió, ens han servit un Balboa cheese steak. Es tracta d’un entrepà de vedella, ceba i provolone, amanit amb salsa de carn i anet, molt suau i sorprenent.  Perquè a La Favela res et deixa indiferent, ni el local, ni el menjar, ni el servei. És un lloc que sorprèn i que segur repetirem.

 

 

 

Les hamburgueses les acompanyen amb moniato tallat en forma de patates fregides.

 

 

Totes les salses i el pa són d’elaboració propia.

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.