Sant Cugat única

Quan surts dels límits geogràfics de Sant Cugat, t’adones que la ciutat té una imatge exclusiva. Certament aquesta s’entén donant només un cop d’ull  a la mateixa ubicació, entre dues serres, la de Collserola i la de Galliners, envoltada d’una natura que inspira a grans artistes, com l’escultor Pep Codó, a qui li agrada passejar per la muntanya i trobar pedres sense buscar-les, suggereix noves oportunitats de negocis ecològics pensats per a cuidar a les persones en el seu vessant físic i emocional, com és  el cas de Diracano. M’agrada aquest terme si bé sovint té una connotació excloent, que cal evitar. Prefereixo dir que a Sant Cugat  hi ha establiments únics com  Casa Fuster-La Masia Sant Cugat, que gràcies a la nova direcció s’ha transformat en un restaurant més càlid i confortable per a gaudir de la tradicional gastronomia catalana en família. M’estimo més pensar que l’assessorament personalitzat que ofereixen els comerços de tota la vida, com Ridox, Gonu il·luminació, o Nou Trecha, es deu a l’expertesa dels seus emprenedors, de la passió per la feina ben feta, la il·lusió per a importar el millor d’altres terres, com ha fet Arianna Russo en obrir Mecànic Pizza, on es couen les seves pizzes napolitanes al forn de pedra que ara protagonitza l’antic taller de cotxes del carrer Sant Esteve. I per últim escullo celebrar que aquí a Sant Cugat s’ha consolidat un del showrooms més importants de la península Ibèrica de la marca bulthaup, gràcies a l’empenta única de Kati Masferrer, també fa que la nostra ciutat sigui excepcional. Com també es podria dir…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.