Sabàtic apuja el nivell de la seva cuina

Alt voltatge

Pastís de xocolata amb coulis d’albergínia

Sabàtic. El restaurant sense fums de la plaça Pep Ventura,  ha apujat el nivell de la seva cuina ampliant l’oferta dels seus plats pensats per a compartir, sense perdre l’esperit de sorprendre en cadascun d’ells, en una experiència per a gaudir en companyia i desconnectar del dia a dia. Una ampliació en les instal·lacions de l’establiment ha permès incorporar les tècniques culinàries necessàries per a  dissenyar una nova carta amb acompanyaments tan sofisticats com les esferificacions de moniatos i els esponjosos d’olivada,  els ous fregits i “una manera de tractar el producte fresc i de temporada altament innovadora alhora que rigorosa, si un demi-glace necessita una reducció de dos dies, es fa, sense cap problema”, expliquen els propietaris del Sabàtic. La bona notícia és que les noves creacions es podran degustar al menú del migdia, posant a disposició dels comensals una proposta d’alta cuina al preu més que assequible de 13,90 €. Sabàtic en acció!

/ FOTO Carlos Sánchez Pereyra

Tots els productes són frescos i molt escollits entre les opcions dels diferents proveïdors de delicatessen nacionals i internacionals.

 

La carta incorpora plats elaborats amb calamars acompanyats de gnocchis de moniato, burrata amb esponjós d’olivada, i iogurt o toro brasejat amb festucs, piparras i alls tendres.

La nova cuina més elaborada

i sofisticada gràcies a les noves

instal·lacions, aporta passió i rigor.

Sabàtic   

Plaça de Pep Ventura, 6

T. 608 911 590

Sabàtic

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.