Vestim els llits, per Natàlia Roca, de Ridox

 

Si les dades diuen que un terç de la nostra vida les dediquem a dormir això significa que el nostre dormitori és l’espai més utilitzat de la nostra casa i per tant el llit és el nostre millor aliat. Al mateix temps és el nostre espai més privat, on cerquem la tranquil·litat i l’ambient que ens permeti gaudir del descans. És aquell lloc del qual esperem transmeti la sensació d’acolliment que s’adiu al nostre estil i als nostres gustos. Habitualment, són les diverses estances de la casa les que esperem que transmetin als qui les veuen la nostra opció de decoració, però el dormitori queda habitualment fora d’aquest recorregut. És en el dormitori on podem explorar les diverses possibilitats. Crear l’ambient significa no només distribuir els elements mobles, sinó que cal valorar coses bàsiques com pot ser el gran espai cromàtic que marca un cobrellit; quasi quatre metres quadrats. Triar bé el disseny, la textura, el tacte, la forma, la paleta de colors, ens ajuda a trobar la tranquil·litat ambiental. Però també són els complements els que acabaran d’equilibrar l’espai. Coixins, cada cop més coixins, plaids, l’entapissat del capçal, o el paper pintat cada cop més habitual i, per descomptat, les cortines, imprescindibles per garantir la transmissió de confort inherent al nostre espai més personal.

 

 

Per a garantir el confort al nostre espai més personal, vestirem el llit jugant amb els coixins, combinant-los amb les cortines, entapissats i papers pintats

 

 

Al nostre showroom-botiga de Ridox de Sant Cugat, s’hi poden veure, tocar, combinar totes aquelles teles que faran possible les opcions per completar un espai. No es tracta només de vestir el llit, amb calidesa i practicitat, també hem de jugar amb els coixins de diverses mides per a donar profunditat, sensació de confort, i amb la imprescindible combinació de les cortines. I podríem afegir, per exemple, els entapissats de les butaques de l’estança. Deixa’t ajudar a escollir entre les millors marques tèxtils que tenim en un sol espai. I escollim la confecció adient, ho fem i t’ho vestim.

 

 

 

Ridox 

 

Mencions: 

Foto 1: Guell Lamadrid.

Foto 2: Mark Alexander.

Foto 3: Casamance.

Foto Portada: Casamance.

Foto Natàlia: Carlos Pereyra. 

 

No Comments

Post A Comment