Deco selfie de Ramon Bofarull, de la saga del restaurant Los Caracoles

Un pis amb vistes a Collserola

Després de prop d’una dècada vivint a Gavà Mar, quan Ramon Bofarull es va plantejar tornar a la ciutat, tenia clar, que no seria al centre. Per això, en descobrir Torre Vilana, la urbanització al peu de Collserola, es va enamorar. “Tant els meus fills com jo, sortim a córrer per la muntanya, anem en bici, necessitem estar a prop de la natura, ens encanta”, reconeix aquest empresari, que forma part de la cinquena generació dels propietaris del mític restaurant Los Caracoles, originalment Can Bofarull, que deu el seu nom gràcies a la recepta original d’aquests mol·luscs que data de finals del segle XIX. El descendent del segon restaurant més antic de Barcelona, que manté la seva carta amb plats tradicionals adaptats als gustos contemporanis, i que han provat personatges mediàtics de la talla d’Ava Garner, Pablo Picasso, Salvador Dalí, Robert de Niro o Alain Delon, desconnecta de la feina en aquest elegant pis amb terrassa i vistes panoràmiques, i de decoració més aviat minimalista. El dissenyador d’interiors Santi Pastell – www.home-vice.com – és el responsable de la reforma que es va dur a terme fa tres anys, quan Ramon Bofarull es va traslladar amb la seva família. “El vam deixar fer”, confessa, “no obstant això, alguns dels mobles són artesans, inspirats en revistes i dissenys d’altres dissenyadors, que a nosaltres ens agradaven”.


La cuina, inspirada en un pis pilot, que la família Bofarull va veure en buscar pis, és de línies rectes i estil minimalista. Tots els electrodomèstics són de Gaggenau.
Les taules del menjador i saló són artesanes, encarregades a un ferrer de Mercantic.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.