15 Oct El MercatVell incorpora 4 Cors per completar la seva oferta gastronòmica
Pòquer d’asos
Sembla que un apat es incomplet sense un bon pa per acompanyar, unes postres o gelat per endolcir-lo i un aromatic café de sobretaula per posar el segell final. Al Mercat Vell ho saben i per aixo acaben d’incorporar 4 Cors, una parada que engloba un nou concepte en combinar els productes típics d’un forn de pa, amb els d’una pastisseria, una gelateria i una cafeteria. Fins aquí, una gran idea, que es converteix en un encert en haver apostat pels millors professionals en cadascuna de les especialitats. Parlem de Baluard, els premiats pans de l’Anna Bellsola, que no hi ha dos iguals, que figuren entre els top ten de Barcelona segons un article publicat a El Periódico de Catalunya, “els millors gelats del món”, com afirma Jordi Roca, del mestre sicilia Angelo Corvitto, els pastissos, en petit format, elaborats artesanalment amb la passió de Gluttons i el café de Nomad, nascut als mercats de Londres dins un carretó ambulant i ara compta amb una amplia oferta d’espressos de gran qualitat que s’ofereixen a diferents coffee bars escampats pels sis continents. Una proposta guanyadora, un porquer d’asos, pels clients que acudeixen a dinar o a sopar a la terrassa o al menjador interior del mercat gastronomic de la plaça de Sant Pere San o per aquells que prefereixen portar-li-ho a casa.
La parada inclou els pans de Baluard, els pastissos de Gluttons, els gelats d’Angelo Corvitto i el cafe espresso de Nomad.
Sorry, the comment form is closed at this time.