Gonu Il·luminació-Vaporetto ultima un nou projecte a Casablanca

Un projecte de pel·lícula

 

Casablanca, la ciutat immortalitzada gràcies a la pel·lícula protagonitzada per Humphrey Bogart i Ingrid Bergman, és el nou escenari de Gonu il·luminanció – Vaporetto. L’empresa local ha estat escollida per a dur a terme el projecte lumínic integral d’un hotel situat al centre de la ciutat més cosmopolita del Marroc, que presentem en aquestes pàgines en primícia, setmanes abans de finalitzar-se l’obra, just quan comença a agafar personalitat. De la mà dels decoradors d’un estudi d’interiorisme de Barcelona, José Antonio Romero, està portant la direcció del disseny lumínic, així com l’adaptació i la fabricació de totes les peces prèviament dissenyades pels interioristes. “Intentant no modificar massa els dibuixos originals, els hem redefinit per a convertir-los en peces òptimes per a la seva producció”, assegura el fundador de Gonu il·luminació – Vaporetto, qui, partint dels planells creats per l’estudi, també ha portat a terme un servei d’assessorament global per a reforçar les diferents zones a il·luminar. Exceptuant les habitacions, que encara no estan definides, al taller de Terrassa s’han creat totes les làmpades dels espais comuns: entrada-hall, passadissos, restaurant i zona cafeteria. La intervenció de Romero ha estat clau per a dotar a totes les peces l’estil que persegueix el projecte global, que ve a ser una barreja entre l’art deco europeu, el colonial, i el morisc, imperant a la ciutat marroquí. Pura sofisticació que aviat veurà la llum.

 

 

“Cada obra és diferent, però totes tenen alguna cosa en comú, ens agrada veure com el projecte va agafant personalitat a mesura que es van incorporant els punts de llum”.

 

 

Gonu il·luminació – Vaporetto ofereix un servei integral en projectes lumínics, des de la seva conceptualització, partint d’un planell o visitant l’obra in situ, fins a la fabricació de peces, instal·lació i manteniment. Sempre en una adaptació total a les necessitats de l’espai.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.