La Clínica Oftalmològica Rubí és el resultat de la passió professional d’un matrimoni i les seves dues filles

Visió familiar

 

De la passió comuna per l’oftalmologia va néixer, a mitjans dels anys setanta, l’amor entre dos estudiants de medicina, Rafael Rodríguez i Eulàlia Rusiñol.  Quasi cinquanta anys després, aquell enamorament oftalmològic ha permès que milers de persones de Rubí, Barcelona i fins i tot Etiòpia, vegin la vida amb millors ulls.

 

 

La història arrenca el 1976, quan el Rafael i l’Eulàlia, pocs mesos abans de casar-se, munten la seva primera consulta oftalmològica a Rubí. El 1986 inauguren el primer quiròfan, on operen cataractes i fan cirurgia de presbícia i retina. I el 1996, neix la Clínica Oftalmològica Rubí. El pas definitiu en l’expansió del projecte familiar arriba uns anys més tard, amb la inauguració d’una segona clínica a Barcelona.

Per poder oferir un servei més complet, el jove matrimoni es va especialitzar en diferents patologies. Dr. Eulàlia Rusiñol és oftalmòloga infantil, especialista en estrabismes i ambliopia, i cirurgiana plàstica ocular. El Dr. Rafael Rodríguez és retinòleg, expert en cirurgia refractiva làser i implantació de lents intraoculars. Per tancar el cercle virtuós, des de fa uns anys, amplien l’àrea d’acció de la clínica les seves filles: Elena, especialista en glaucoma i cirurgia refractiva, i Laura, que prefereix orientar la seva professió cap a l’àrea del màrqueting i posa fill a l’agulla per augmentar la seva visibilitat i el reconeixement de la marca en la comunitat local.

 

 

El que neix com un projecte familiar ha esdevingut, amb el pas dels anys, en una clínica que soluciona els problemes visuals de tota la família.

La fórmula que ha permès tanta longevitat professional es basa en tres pilars: una atenció personalitzada a clients de totes les edats; l’última tecnologia en l’àmbit oftalmològic per atendre les principals patologies, incloent-hi cirurgia refractiva, presbícia, cataractes, retina, ambliopia, oculoplàstia o miopia; i un equip que compta amb quatre metges oftalmòlegs, un anestesista, dos optometristes, dues auxiliars i una direcció professionalitzada que ha estat clau en tot l’engranatge.

En l’àmbit solidari, des de fa més de disset anys, la família Rodríguez Rusiñol col·labora amb l’ONG Proyecto Visión a Etiòpia operant cataractes i estrabismes tant a petits com a adults.

 

 

 

COR

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.