Marta Miret presenta en exclusiva una edició limitada en serigrafia de Sergi Barnils

La joia de la inspiració

 

Fruit de l’amistat i de la relació professional existent entre l’artista santcugatenc Sergi Barnils i la seva emmarcadora Marta Miret, ha nascut una col·laboració que té com a element principal una obra de l’artista reproduïda en serigrafia. Amb una tirada de seixanta unitats enumerades, la tècnica s’ha fet servir per a imprimir en quadricomia una reproducció en paper de l’obra original inspirada en l’Apocalipsi, tema recurrent de Barnils.

El jardí de la ciutat celeste, la Nova Jerusalem, es representa en el seu llenguatge simbòlic propi, ple de formes orgàniques, en un festival de color que resumeix l’esplendor i brillantor objecte d’aquesta inspiració. Com a mètode d’expressió de l’època del cubisme, quan el collage va adquirir intensitat, la tela de fons amb petits grafismes que emprà, s’introdueix com a element terrenal, “enlairant les configuracions per damunt de la tela”, com apunta Sergi Barnils.

El resultat és “una obra que convida al joc”, i que Marta Miret representa en exclusiva des de la seva galeria d’art Blanca, a l’espai que comparteix amb el taller i showroom d’Erai, on emmarca les serigrafies al gust del consumidor. “Per a mi aquest projecte significa molt, és un honor fruit de molts anys de col·laboració”, celebra l’emmarcadora santcugatenca.

 

Com emmarcadora de confiança de Sergi Barnils, Marta Miret coneix bé les necessitats de la seva obra

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.