Sticks fusiona la tradicional cuina japonesa amb sabors d’arreu del món, per tothom

Quan menjar sushi es converteix en alguna cosa casual

Menjar sushi de qualitat de manera casual és possible. Sense sacrificar la tradicional tècnica japonesa, indispensable per aconseguir una base de qualitat, Sticks afegeix nous sabors i textures d’arreu del món, des del Carib, fins al sud-est asiàtic, passant pel Mediterrani, a una variada i original carta, capaç de fer viatjar els sentits del comensal, en una experiència culinària que cal repetir un cop s’ha descobert. “Sense tornar a l’origen del sushi, que era un àpat que es trobava al carrer, la nostra alternativa s’allunya tanmateix de l’opció elitista dominant a occident”, senyala Daniel Brandt, al capdavant d’aquest restaurant capdavanter de Sant Cugat, que ja ha seduït als veïns de Coll Favà, on es troba el seu local, decorat seguint les tendències europees, lluny de l’estil asiàtic imperant. “Per gaudir d’un bon  sushi, no cal asseure’s en el sòl”, il·lustra el propietari de Sticks, que també ha fet una aposta contundent pels poke bowls. Importats de Hawaii, aquests deliciosos plats que menjaven els  pescadors de l’arxipèlag estan perfectament combinats per aconseguir l’equilibri necessari en una dieta sana alhora que atractiva,  parteixen d’una base d’arròs o quinoa, i un mix d’enciams o kale, a escollir, a barrejar amb ingredients variats com el salmó o la tonyina,  bolets shitake i tota mena de verdures cuinades amb soia i diferents condiments.

Una variada oferta de sushi i poke bowls per gaudir sense límits, tant en parella, en família, o amb un grup d’amics en un entorn agradable.

Daniel Brandt i Alfonso López han creat un concepte per menjar sushi i plats equilibrats i sans d’una manera casual per totes les butxaques.

Restaurante Sticks para Flash food Sant Cugat Restaurante Sticks para Flash food Sant Cugat Restaurante Sticks para Flash food Sant Cugat Restaurante Sticks para Flash food Sant Cugat

La  variada carta inclou una original oferta de sushi i poke bowls per una dieta equilibrada, entre altres plats sans.

 

Restaurante Sticks para Flash food Sant Cugat

Una cuina sense límits ni barreres culturals oberta als clients, dirigida per un dels propietaris de l’establiment, Daniel Brandt.

Sticks

No Comments

Post A Comment