Toc personal, de Marta Tobella by Sacum

Vida a la nova ceràmica

Sóc fan de la ceràmica. M’agrada fer composicions amb gerros de diferents mides i acabats i combinar-los també amb altres objectes de vidre, en colors típics dels anys 70, com el groc, el verd, i el blau.  Barrejo la ceràmica amb tot el que puc.  I ara, d’acord a la condició cíclica de la moda, torna a ser tendència.  Venen amb tot tipus d’esmaltats, òxids metàl·lics, acabats amb textures, autèntiques peces artesanes, clàssiques, rústiques i modernes, amb tota la gamma cromàtica imaginable.   Atreveix-te a barrejar-la com us ensenyo en aquestes composicions, que he preparat per a aquesta temporada i decoren diferents racons de Sacum.  Podeu crear diferents ambients i escenaris, tat a l’interior com a l’exterior de la vostra casa. Tot val!

Us confesso que la ceràmica és també la meva passió. I no puc estar més d’acord amb aquest corrent que assegura que és el nou ioga.  Treballar el fang amb les meves mans, donant-li forma, en contra la força centrífuga que genera el torn en donar voltes, és una sensació única, un treball de consciència i concentració que em va molt bé per la meva feina i el dia a dia.  Si encara no ho heu fet, us animo a provar aquesta tècnica mil·lenària i ompliu la vostra casa d’aquest art accessible.

 

 

 

Sacum Sant Cugat per Flash deco Sant Cugat Sacum Sant Cugat per Flash deco Sant Cugat Sacum Sant Cugat per Flash deco Sant Cugat

 

Sacum

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.