La intervenció professional de Marta Tobella per a cases més actuals, en sintonia amb les noves corrents estètiques i socials

Abans i després

Recollim una petita selecció dels millors ‘abans i després’ de la intervenció de Marta Tobella. Flaixos de reformes integrals de pisos que no deixen indiferent a ningú, on s’aprecia la feina professional de la interiorista, capaç de visualitzar els volums, l’estructura i les necessitats específiques de cada client per a la millor optimització de l’espai, quan els ulls dels profans no veuen més enllà d’una imatge que no els agrada ni els encaixa en el seu estil de vida actual. Perquè en el temps que corren, s’imposa l’obertura de la cuina a la sala d’estar i menjador, una tendència que la dissenyadora d’interiors aprofita per homogeneïtzar els espais amb l’ús d’una petita selecció de materials, a poder ser naturals, com la fusta, el ferro i la pedra, per després personalitzar la decoració amb els mobles, complements i tèxtils que els clients troben a Sacum, sempre en línia amb les no- ves tendències. En aquest sentit, les sales de bany són un bon exemple de transformació, espais en els quals val la pena invertir amb la finalitat de trobar-se més a gust a casa. “No es tracta només d’una qüestió estètica, sinó també social, ja que els temps, els costums i els hàbits estan canviant i les nostres cases necessiten acompanyar-nos en aquesta evolució”, resumeix la interiorista.

 

 

 

Espais més oberts, pocs materials i una decoració personalitzada són les bases d’una bona reforma. S’imposa l’obertura de cuina a la sala d’estar i menjador i s’aconsella invertir a renovar les sales de bany.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.