“Al Blau by Foodies es gaudeix d’un festí culinari molt exòtic”

Crítica gastronòmica amb el Dr. Josep Maria Corominas

Cuina de fusió, exòtica i mediterrània, amb una combinació inusual d’ingredients d’una excel·lent qualitat resumeix la cuina del Blau, un agradable restaurant decorat amb molt bon gust amb elements que recorden un viatge per les illes Balears, especialment Menorca i Eivissa, i el Marroc. El servei, amable i professional, explica cadascun dels plats d’una mida ideal per a compartir, amb una narrativa que et fa dubtar, ja que els escolliries tots. En una mena de festa culinària, la selecció que presento en aquest article està formada per una original amanida de cecina amb una suau vinagreta de mostassa, albergínia a la flama amb mel i amb salsa de iogurt i dukka, molt melosa i especiada, coca de farina integral amb ceba confitada, albercoc hidratat i sobrassada, gustosa i deferent, tajine de pop a la brasa amb el seu encertat acompanyament, molt tendre, cuit al seu punt, i tacos de vedella a la planxa amb foie, una combinació admirable. Per endolcir el festí, cheesecake de xocolata, original i saborós, i pera a la taronja i safrà amb crema catalana i crumble, una de les combinacions més aconseguides amb la que ens queda el millor sabor de boca.

 

Tots els plats tenen una mida ideal per a compartir.

 

Amanida de porros confitats amb cecina i vinagreta de mostassa.

 

Cheesecake de xocolata.

Pera a la taronja i safrà amb crema catalana i crumble.

 

Albergínia a la flama amb mel i amb salsa de iogurt i dukka.

 

Pop a la brasa amb olives negres de Kalamata, patates, col kale i oli de fines herbes.

 

Blau by Foodies

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.