Camarasa inaugura el seu nou concepte de botiga a Francesc Macià

La compra més gourmet

 

Barcelona ja té la botiga d’alimentació més espectacular de la ciutat. Tot gràcies a Camarasa, el negoci familiar de fruites i verdures que actualment regenta Marc Taribó, membre de la tercera generació d’aquesta empresa fundada per la seva àvia, Maria. Es tracta d’un concepte on l’experiència de compra acompanya els atributs del producte exquisidament seleccionat per Taribó i la seva dona Elisabeth, responsable de la secció gurmet i delicatessen, que comparteix protagonisme amb la fruiteria i la proposta de quarta gamma a la planta principal d’aquest establiment. Situat al local on fa poc més d’un any tancava la històrica sabateria Padeví, a Francesc Macià, el projecte ha estat dissenyat per l’interiorista Pablo Peyra, creador d’un escenari dominat per materials com les fustes, el ferro, el vidre, el llautó, el paper pintat i el vellut, un mobiliari fabricat a mida, i una atmosfera lumínica pròpia d’un restaurant de disseny.

 

Marc Taribó és membre de la tercera generació Camarasa. Actualment, regenta l’empresa familiar, amb els seus pares, Jordi Taribó Núria Tena a la rereguarda.

 

Aquesta és la gran aposta del nou concepte ideat per Marc Taribó, on la gastronomia defineix l’estil de vida imperant. Amb una cuina que, situada a la planta baixa, al costat la xarcuteria, funciona a ple rendiment preparant les safates de fruites i verdures, amanides i altres plats per emportar com els arrossos que també es poden tastar, a qualsevol hora del dia, a la barra de degustació, a qualsevol de les taules distribuïdes per la zona habilitada per a menjar, o a l’àmplia terrassa.

 

La fórmula pensada per als amants del bell i exquisit permet una àmplia experiència per gaudir al local, emportar o les dues opcions alhora.

 

La il·luminació té un paper fonamental per crear l’atmosfera cercada en els diferents espais de degustació i venda.

 

Una invitació a tastar gran part dels productes exposats, tant a les neveres, com a la parada central, i als prestatges plens dels més selectes tes, cafès, galetes, sals, olis i vinagres, olives, pastes, arrossos i pans, entre altres seleccions delicatessen, així com vins de diferents precedències, que, de dalt a baix, folren les parets del local. Una fórmula pensada per als amants del bell i exquisit en una experiència gurmet per gaudir al mateix establiment, emportar i, idealment, les dues opcions alhora.

 

L’escenografia del local, pròpia d’un restaurant de disseny, ha estat creada per l’interiorista Pablo Peyra.

 

A la planta baixa de l’establiment hi ha la xarcuteria i formatgeria.

Aquesta secció, decorada amb un estil que recorda les botigues gurmet més famoses de París, Londres o Milà, compta amb una cava de formatges per a una maduració ideal i al gust de cada client. Una aposta premium més, sense precedents a la nostra ciutat, gestionada per la cosina de Marc, Aran Taribó, l’afinadora de la casa que selecciona les peces de diferents maduracions, tipus de llet i procedències, tant nacionals com internacionals, per complaure l’exigent i entesa clientela, que complementa la seva compra amb una oferta de vins per a un maridatge perfecte.

 

Marc i Aran Taribó a la xarcuteria de la casa, situada a la planta baixa de l’establiment. Les peces de Parmigiano-Reggiano, Comté i Gruyere que arriben a les cambres, poden pesar fins a 40 quilograms.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.