Coneixem als membres de la nova Unitat de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica de l’Hospital Universitari General de Catalunya, el doctor Oriol Vernetta i la doctora Laia Obregón

“En medicina i cirurgia estètica, com més oferta hi hagi, millor pels pacients”

 

Ens acostem a l’Hospital Universitari General de Catalunya per conèixer als membres de la nova Unitat de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica, els cirurgians Oriol Vernetta i Laia Obregón. Es tracta d’un servei que dóna prestació a altres especialitats mèdiques que requereixen tractaments de cirurgia reconstructiva, com la de Ginecologia, especialment en tot el referent a la reconstrucció mamària postmastectomia. L’equip, que també opera a altres hospitals, sumant un total de deu consultes arreu de Catalunya, sota la marca La Nueva Cirugía Estética, es fonamenta en una premissa que es podria resumir com a la individualització honesta i propera dels tractaments per a uns resultats naturals.

Com a equip mèdic de la unitat, com us definiríeu? Dirigim un equip multidisciplinari format per cirurgians plàstics i altres especialistes en cirurgia i medicina estètica, que comparteix la mateixa visió de la feina. Nosaltres l’anomenen La nova cirurgia estètica, una manera de viure la nostra especialitat prioritzant la personalització i la naturalitat, al màxim nivell tècnic.

 

La unitat de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica de l’Hospital Universitari General de Catalunya atén a pacients de mútua i privats.

 

Oferiu cirurgies per pacients de mútues i també privats? Sí, realitzem intervencions de cirurgia Reconstructiva oncològica per a pacients de mútua. Alhora, qualsevol pacient pot acudir a la nostra consulta del HUGC per alguna cirurgia estètica privada. Som especialistes en augment i reducció de pit, rinoplàstia, liposucció, abdominoplàstia i cirurgia de les parpelles. Per una altra banda, ben aviat oferirem també un complet servei de medicina estètica on realitzarem infiltracions amb toxina botulínica, tractaments d’arrugues, peelings mèdics, etc.

Penseu que Sant Cugat necessita més oferta en cirurgia i medicina estètica? En medicina i cirurgia estètica, com més oferta hi hagi, millor per als pacients. És important que aquests, abans de prendre la decisió final, es visitin amb dos o tres especialistes. Nosaltres sempre ho recomanem. Han d’escollir el que més confiança els transmeti.

Quina és la vostra filosofia? Oferim tractaments individualitzats 100%, resultats naturals en tot el que fem i un tracte honest i proper.

I de quina manera us complementeu? La nostra manera de fer afavoreix que cadascun de nosaltres pugui treballar de forma autònoma i tingui la capacitat de desenvolupar la seva tasca individualment, alhora que també podem treballar en equip i tractar els casos més complexos o específics de forma conjunta.

Quin és el repte de dirigir la Unitat de l’HUGC? Esperem que l’HUGC es converteixi en una de les nostres consultes de referència. El nivell de la clínica junt amb la seva localització ens permeten arribar a més gent i reafirmar el nostre projecte global. A més a més, ens proporciona una major disponibilitat de quiròfans i ens permet realitzar cirurgia reparadora oncològica, ampliant la nostra cartera de serveis.

Com es planteja el futur? El nostre equip està distribuït per tot Catalunya, on ja comptem amb 10 consultes, amb la determinació de portar la Nova Cirurgia Estètica arreu del territori, per aproparnos a la totalitat dels nostres pacients.

 

La doctora Laia Obregón està especialitzada en reconstrucció mamaria i tumors cutanis. És també la cirurgiana plàstica titular de l’Hospital de Mollet.

 

El doctor Oriol Vernetta és un apassionat de la seva especialitat mèdica, “tant per la varietat d’intervencions que es poden realitzar, com per la possibilitat de poder combinar la tècnica amb la teva pròpia creativitat”.

 

 

Dr. Oriol Vernetta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.